Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (2024)

Table of Contents
Live Midden-Oosten | VS is klaar met Israëlische extremisten die hulp Gaza dwarsbomen: ‘Dit tolereren we niet’ LIVE Oorlog Oekraïne | Navo-baas maakt gehakt van ‘vredesvoorstel’ Poetin: ‘Dit is een deal van meer agressie’ Naaktfoto als kerstkaart verstuurd naar werk slachtoffer: vrouw (42) verdacht van wraakactie Advertentie Muzikale marathon in de trein en op het station BOOS verbaasd om uitlatingen advocaat Ali B: ‘We hebben vrouwen niet aangestuurd op aangifte’ Via QR-code stroomt het geld binnen bij de keeper van Singapore: Chinezen zijn hem dankbaar Nieuwe bewindsploeg is onervaren, maar moet wel direct aan de bak Advertentie Keeper van Singapore is de held van de Chinezen, die gul geld geven: ‘Mijn familie en ik zijn nogal verrast’ De helft van de ministers in nieuw kabinet zou ‘van buiten’ komen, maar dat blijkt rekbaar begrip Kletsnatte lente is een drama voor horeca en rederijen: ‘Dit zijn onze slechtste maanden ooit’ Festival doet aangifte tegen omstreden vlogger Youness Ouaali na oproep om moslima’s te filmen Nieuw doelwit dieven: accupakketten hybride auto’s met grof geweld verwijderd, vooral bij dit merk Dutroux loopt over van zelfmedelijden in zeldzaam interview en denkt nooit meer vrij te komen Zuid-Koreaans persbureau: Noord-Korea bouwt muren langs grens met zuiden Veroordeeld in een strafzaak, berispt door het tuchtcollege en nu wéér een tuchtzaak: toch mag deze plastisch chirurg gewoon doorwerken Spoor van ellende door plastisch chirurg: ‘Hij heeft me voor het leven verminkt’ Angela doet haar verhaal na seksueel grensoverschrijdend gedrag plastisch chirurg: ‘Ik ben voor mezelf opgestaan’ 🎧 Jan zei zijn energiecontract op, nu moet hij duizenden euro's betalen: 'Een oplichtersbende’ 🎧 Jan zegde zijn energiecontract op, nu moet hij duizenden euro's betalen: 'Een oplichtersbende’ 🎧 Jan moet 16.000 euro aan energiebedrijf betalen: 'Verkoper tekende zelf het contract’ Afrikaanse leeuw Tibu en driepotige broer Jacob leggen langste zwemtocht ooit af door kanaal vol krokodillen Let op je hart tijdens het EK: ‘Spanning kan mensen over de rand duwen’ Zuid-Afrikaanse president Ramaphosa herkozen en gaat verder met brede coalitie Twee auto's total loss na aanrijding op A73 in Overasselt Duitsland swingt dankzij jonkies Wirtz en Musiala in openingsduel EK voorbij machteloos tiental Schotland Duitsland haalt in openingsduel direct uit tegen machteloos tiental Schotland en breekt EK-record LIVE EK 2024 | Wat een poeier! Füllkrug ramt bal in de bovenhoek, tweede goal invaller afgekeurd LIVE EK 2024 | Duitsland ruikt bloed en jaagt op monsterscore tegen tiental Schotland Duitsland swingt in openingsduel EK voorbij machteloos tiental Schotland
  • 10-06-2024 12:03 via gelderlander.nl

    Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (1)

    Veel Nederlanders hebben last van ‘fietshelmschaamte’, maar Yvon van Rooijen (83) niet meer. Onlangs ging ze overstag, terwijl ze de fietshelm zelf lange tijd niks vond. Nu is ze trots. Eigenlijk, vindt Van Rooijen zelfs, moet-ie voor iedereen verplicht worden. „Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ik zag het met mijn eigen ogen gebeuren.”

    Lees meer

  • Live Midden-Oosten | VS is klaar met Israëlische extremisten die hulp Gaza dwarsbomen: ‘Dit tolereren we niet’

    15-06-2024 07:40 via gelderlander.nl

    Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (2)

    De Verenigde Staten nemen sancties tegen een Israëlische extremistische groepering die ervan beschuldigd wordt de distributie van humanitaire hulp aan de Palestijnen in Gaza te belemmeren. Dat laat het ministerie van Buitenlandse Zaken weten.Volg alle ontwikkelingen over het Midden-Oosten in ons liveblog.

    Lees meer

  • LIVE Oorlog Oekraïne | Navo-baas maakt gehakt van ‘vredesvoorstel’ Poetin: ‘Dit is een deal van meer agressie’

    15-06-2024 07:32 via gelderlander.nl

    Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (3)

    Jens Stoltenberg, de secretaris-generaal van de Navo, wuift het voorstel van de Russische president Vladimir Poetin weg. Die laatste heeft vrijdag eisen gesteld om vredesgesprekken met Oekraïne te beginnen. ,,Dit is geen vredesvoorstel, dit is een voorstel van meer agressie, meer bezetting”, reageert Stoltenberg.Lees hier alles over de ontwikkelingen in de oorlog in Oekraïne.

    Lees meer

  • Naaktfoto als kerstkaart verstuurd naar werk slachtoffer: vrouw (42) verdacht van wraakactie

    15-06-2024 07:17 via gelderlander.nl

    Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (4)

    Een vrouw (42) uit Malden wordt ervan verdacht een naaktfoto van de minnares van haar ex-partner te hebben verspreid. De foto, waarop een ontbloot bovenlichaam is te zien, zou in 2020 als kerstkaart naar het werk van het slachtoffer zijn gestuurd.

    Lees meer

  • Advertentie

  • Muzikale marathon in de trein en op het station

    15-06-2024 07:08 via gelderlander.nl

    Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (5)

    150 Concerten, uitgevoerd door ruim 500 musici in 15 steden, dat is de Dag van de Componist. Komende zaterdag barst het los, ook in Arnhem en Nijmegen.

    Lees meer

  • BOOS verbaasd om uitlatingen advocaat Ali B: ‘We hebben vrouwen niet aangestuurd op aangifte’

    15-06-2024 07:05 via gelderlander.nl

    Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (6)

    De redactie van het programma BOOS van Tim Hofman is het niet eens met enkele uitspraken van de advocaat van Ali B over het programma. De advocaat haalde vrijdag in zijn pleidooi meerdere keren de BOOS-uitzending aan over The Voice of Holland, over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij dat programma.

    Lees meer

  • Via QR-code stroomt het geld binnen bij de keeper van Singapore: Chinezen zijn hem dankbaar

    15-06-2024 07:00 via gelderlander.nl

    Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (7)

    Hassan Sunny is al twintig jaar keeper van het nationale elftal van Singapore. De 40-jarige goalie won bovendien vele prijzen in zijn loopbaan. Maar deze week voegde hij aan zijn voetbalboek een bijzonder hoofdstuk toe. Met dank aan Chinese voetbalfans.

    Lees meer

  • Nieuwe bewindsploeg is onervaren, maar moet wel direct aan de bak

    Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (8)

    De nieuwe bewindsploeg oogt nog niet als een stabiele ploeg collega's. Toch moeten de ministers en staatssecretarissen straks direct vol aan de bak. Daar is ook binnen de regeringspartijen zelf niet iedereen gerust op. ,,We moeten wel door, een alternatief is er niet.’’

    Lees meer

  • Advertentie

  • Keeper van Singapore is de held van de Chinezen, die gul geld geven: ‘Mijn familie en ik zijn nogal verrast’

    15-06-2024 07:00 via gelderlander.nl

    Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (9)

    Hassan Sunny is al twintig jaar keeper van het nationale elftal van Singapore. De 40-jarige goalie won bovendien vele prijzen in zijn loopbaan. Maar deze week voegde hij aan zijn voetbalboek een bijzonder hoofdstuk toe. Met dank aan Chinese voetbalfans.

    Lees meer

  • De helft van de ministers in nieuw kabinet zou ‘van buiten’ komen, maar dat blijkt rekbaar begrip

    15-06-2024 07:00 via gelderlander.nl

    Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (10)

    De nieuwe bewindsploeg oogt nog niet als een stabiele ploeg collega's. Toch moeten de ministers en staatssecretarissen straks direct vol aan de bak. Daar is ook binnen de regeringspartijen zelf niet iedereen gerust op. ,,We moeten wel door, een alternatief is er niet.’’

    Lees meer

  • Kletsnatte lente is een drama voor horeca en rederijen: ‘Dit zijn onze slechtste maanden ooit’

    15-06-2024 06:30 via gelderlander.nl

    Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (11)

    De aanhoudende regen is voor een normaal mens al deprimerend en voor sommige ondernemers al helemaal. Terrassen blijven leeg en sloepen onverhuurd. ,,Alsof je wacht op iets dat niet komt.”

    Lees meer

  • Festival doet aangifte tegen omstreden vlogger Youness Ouaali na oproep om moslima’s te filmen

    15-06-2024 06:17 via gelderlander.nl

    Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (12)

    Het Amsterdamse festival Layluna gaat aangifte doen tegen vlogger Youness Ouaali, die opriep om moslima’s op het feest te filmen. Vrouwen zouden het festival hebben laten schieten uit angst om ‘geëxposed’ te worden.

    Lees meer

  • Nieuw doelwit dieven: accupakketten hybride auto’s met grof geweld verwijderd, vooral bij dit merk

    15-06-2024 06:15 via gelderlander.nl

    Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (13)

    In België en Frankrijk hebben dieven een nieuw doelwit gevonden: de accupakketten van hybride auto’s. Daarbij gaan ze professioneel en weinig zachtzinnig te werk. De schade aan de auto’s bedraagt duizenden euro's.

    Lees meer

  • Dutroux loopt over van zelfmedelijden in zeldzaam interview en denkt nooit meer vrij te komen

    15-06-2024 06:12 via gelderlander.nl

    Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (14)

    De beruchtste Belgische seriemoordenaar Marc Dutroux beweert dat hij ‘gelyncht’ wordt en voelt zich oneerlijk behandeld, omdat ‘de medeplichtigen’ nooit gestraft zijn. In een zeldzaam interview betuigt hij ook heel kort spijt voor de moorden op Julie, Mélissa, An en Eefje, maar noemt Sabine en Laetitia, die zijn gruweldaden overleefden, niet.

    Lees meer

  • Zuid-Koreaans persbureau: Noord-Korea bouwt muren langs grens met zuiden

    15-06-2024 06:02 via gelderlander.nl

    Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (15)

    Noord-Korea bouwt muren en graaft wegen in het grensgebied met Zuid-Korea. Dat meldt het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap op basis van een legerbron.

  • Veroordeeld in een strafzaak, berispt door het tuchtcollege en nu wéér een tuchtzaak: toch mag deze plastisch chirurg gewoon doorwerken

    15-06-2024 06:00 via gelderlander.nl

    Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (16)

    Ellen is een jonge vrouw met te zware borsten. Bas heeft last van een ooglid dat maar half open gaat. Bij het verwijderen van een tumor is bij Cindy een wenkbrauwspier geraakt. Monique heeft net te horen gekregen dat ze borstkanker heeft. Alle vier hebben ze – net als Angela – ingrijpende, slechte ervaringen met dezelfde plastisch chirurg. Een man die nu voor de tweede keer in een jaar voor de tuchtrechter staat en in een strafzaak al is veroordeeld.

    Lees meer

  • Spoor van ellende door plastisch chirurg: ‘Hij heeft me voor het leven verminkt’

    15-06-2024 06:00 via gelderlander.nl

    Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (17)

    Ellen is een jonge vrouw met te zware borsten. Bas heeft last van een ooglid dat maar half open gaat. Bij het verwijderen van een tumor is bij Cindy een wenkbrauwspier geraakt. Monique heeft net te horen gekregen dat ze borstkanker heeft. Alle vier hebben ze – net als Angela – ingrijpende, slechte ervaringen met dezelfde plastisch chirurg. Een man die nu voor de tweede keer in een jaar voor de tuchtrechter staat en in een strafzaak al is veroordeeld.

    Lees meer

  • Angela doet haar verhaal na seksueel grensoverschrijdend gedrag plastisch chirurg: ‘Ik ben voor mezelf opgestaan’

    15-06-2024 06:00 via gelderlander.nl

    Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (18)

    Jonge moeder Angela* heeft een videoconsult met haar plastisch chirurg uit de regio Nijmegen. Ineens verschijnt zijn geslachtsdeel in beeld. Het wordt haar duidelijk dat hij aan het masturberen is. ,,Bij een arts hoor je je veilig te voelen. En niet dit!” Na lang aarzelen – ‘Want wie gelooft mij nou?’ – doet ze aangifte.

    Lees meer

  • 🎧 Jan zei zijn energiecontract op, nu moet hij duizenden euro's betalen: 'Een oplichtersbende’

    15-06-2024 06:00 via gelderlander.nl

    Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (19)

    Klanten van Gulf Gas and Power die zich genept voelen bij het afsluiten van een nieuw energiecontract zakken weg in een moeras van ellende. Ze worden achtervolgd door deurwaarders die tienduizenden euro’s aan ‘opzegvergoedingen’ eisen. Een reconstructie van de ellende die kan ontstaan na één verkooptelefoontje. ,,Het is gewoon een dikke vette oplichtersbende.”

    Lees meer

  • 🎧 Jan zegde zijn energiecontract op, nu moet hij duizenden euro's betalen: 'Een oplichtersbende’

    15-06-2024 06:00 via gelderlander.nl

    Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (20)

    Klanten van Gulf Gas and Power die zich genept voelen bij het afsluiten van een nieuw energiecontract zakken weg in een moeras van ellende. Ze worden achtervolgd door deurwaarders die tienduizenden euro’s aan ‘opzegvergoedingen’ eisen. Een reconstructie van de ellende die kan ontstaan na één verkooptelefoontje. ,,Het is gewoon een dikke vette oplichtersbende.”

    Lees meer

  • 🎧 Jan moet 16.000 euro aan energiebedrijf betalen: 'Verkoper tekende zelf het contract’

    15-06-2024 06:00 via gelderlander.nl

    Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (21)

    Klanten van Gulf Gas and Power die zich genept voelen bij het afsluiten van een nieuw energiecontract zakken weg in een moeras van ellende. Ze worden achtervolgd door deurwaarders die tienduizenden euro’s aan ‘opzegvergoedingen’ eisen. Een reconstructie van de ellende die kan ontstaan na één verkooptelefoontje. ,,Het is gewoon een dikke vette oplichtersbende.”

    Lees meer

  • Afrikaanse leeuw Tibu en driepotige broer Jacob leggen langste zwemtocht ooit af door kanaal vol krokodillen

    15-06-2024 04:22 via gelderlander.nl

    Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (22)

    Twee leeuwen uit het Oost-Afrikaanse land Oeganda hebben de langste zwemtocht ooit gemaakt. Dat is best opmerkelijk aangezien leeuwen eigenlijk helemaal niet van water houden. De twee mannetjesleeuwen, Tibu en zijn broer Jacob (die maar drie poten heeft), waren op de vlucht en zwommen bijna twee kilometer door een kanaal vol krokodillen en nijlpaarden.

    Lees meer

  • Let op je hart tijdens het EK: ‘Spanning kan mensen over de rand duwen’

    15-06-2024 03:00 via gelderlander.nl

    Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (23)

    Maak je niet te druk tijdens het EK voetbal! De stress loopt tijdens wedstrijden van het Nederlands elftal regelmatig zo hoog op dat er meer mensen overlijden.

    Lees meer

  • Zuid-Afrikaanse president Ramaphosa herkozen en gaat verder met brede coalitie

    15-06-2024 00:51 via gelderlander.nl

    Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (24)

    Het Zuid-Afrikaanse parlement heeft zoals verwacht president Cyril Ramaphosa met een grote meerderheid herkozen als staatshoofd. De voorzitter van het Afrikaans Nationaal Congres (ANC) kreeg ook brede steun buiten zijn eigen ANC, dat 159 van de 400 zetels heeft. Ramaphosa behaalde 283 stemmen, zijn tegenstander Julius Malema van de Economische Vrijheidsstrijders (EFF) kwam uit op 44 stemmen.

    Lees meer

  • Twee auto's total loss na aanrijding op A73 in Overasselt

    14-06-2024 23:44 via gelderlander.nl

    Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (25)

    Bij een ongeval op de A73 in Overasselt zijn vrijdagavond twee auto's op elkaar gebotst. De auto's zijn daarbij ernstig beschadigd geraakt.

    Lees meer

  • Duitsland swingt dankzij jonkies Wirtz en Musiala in openingsduel EK voorbij machteloos tiental Schotland

    14-06-2024 23:00 via gelderlander.nl

    Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (26)

    Alle ogen zijn bij Duitsland gericht op de last dance van Toni Kroos, maar op het eerste afscheidsfeest van de routinier was de hoofdrol weggelegd voor de twee jongste gasten: Florian Wirtz en Jamal Musiala. De twee supertalenten van 21 jaar openden vrijdagavond het bal tegen de kansloze Schotten, waarvan veel supporters al voor het duel dronken waren en de spelers in de wedstrijd dronken werden gespeeld: 5-1.

    Lees meer

  • Duitsland haalt in openingsduel direct uit tegen machteloos tiental Schotland en breekt EK-record

    14-06-2024 23:00 via gelderlander.nl

    Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (27)

    Alle ogen zijn bij Duitsland gericht op de last dance van Toni Kroos, maar op het eerste afscheidsfeest van de routinier was de hoofdrol weggelegd voor de twee jongste gasten: Florian Wirtz en Jamal Musiala. De twee supertalenten van 21 jaar openden vrijdagavond het bal tegen de kansloze Schotten, waarvan veel supporters al voor het duel dronken waren en de spelers in de wedstrijd dronken werden gespeeld: 5-1.

    Lees meer

  • LIVE EK 2024 | Wat een poeier! Füllkrug ramt bal in de bovenhoek, tweede goal invaller afgekeurd

    14-06-2024 22:06 via gelderlander.nl

    Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (28)

    Duitsland swingde in de eerste helft voorbij Schotland. Het gastland beleefde een droomstart van het EK dankzij goals van supertalenten Florian Wirtz en Jamal Musiala. Vlak voor rust benutte Kai Havertz nog een strafschop: 3-0. De Schotten beleefden tot dusver een dramatische avond in München en moesten met tien man verder na rood voor Ryan Porteous. Volg de tweede helft hier.

    Lees meer

  • LIVE EK 2024 | Duitsland ruikt bloed en jaagt op monsterscore tegen tiental Schotland

    14-06-2024 22:06 via gelderlander.nl

    Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (29)

    Duitsland swingde in de eerste helft voorbij Schotland. Het gastland beleefde een droomstart van het EK dankzij goals van supertalenten Florian Wirtz en Jamal Musiala. Vlak voor rust benutte Kai Havertz nog een strafschop: 3-0. De Schotten beleefden tot dusver een dramatische avond in München en moesten met tien man verder na rood voor Ryan Porteous. Volg de tweede helft hier.

    Lees meer

  • Duitsland swingt in openingsduel EK voorbij machteloos tiental Schotland

    14-06-2024 22:06 via gelderlander.nl

    Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (30)

    Alle ogen zijn bij Duitsland gericht op de last dance van Toni Kroos, maar op het eerste afscheidsfeest van de routinier was de hoofdrol weggelegd voor de twee jongste gasten: Florian Wirtz en Jamal Musiala. De twee supertalenten van 21 jaar openden vrijdagavond het bal tegen de kansloze Schotten, waarvan veel supporters al voor het duel dronken waren en de spelers in de wedstrijd dronken werden gespeeld: 5-1.

    Lees meer

  • Sinds Yvon (83) een ongeluk zag gebeuren is ze de 'fietshelmschaamte' voorbij: 'Dit moet verplicht worden’ - Ede nieuws - NewsLocker (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Mr. See Jast

    Last Updated:

    Views: 6311

    Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

    Reviews: 90% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Mr. See Jast

    Birthday: 1999-07-30

    Address: 8409 Megan Mountain, New Mathew, MT 44997-8193

    Phone: +5023589614038

    Job: Chief Executive

    Hobby: Leather crafting, Flag Football, Candle making, Flying, Poi, Gunsmithing, Swimming

    Introduction: My name is Mr. See Jast, I am a open, jolly, gorgeous, courageous, inexpensive, friendly, homely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.