Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (2024)

  • 23-04-2024 08:00 via gelderlander.nl

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (1)

    En wéér is de reallifesoap van de Bauers een groot succes. Twintig jaar na de eerste serie kijkt wederom een miljoenenpubliek naar het wel en wee van de familie van de volkszanger. Regisseur en maker Gabri Buytelaar was er toen bij, maakte tussendoor de reisprogramma’s en is nu weer verantwoordelijk. Wat zag hij precies in de familie? ,,Ik weet nog dat ik helemaal gek werd van de koffie daar.’’

    Lees meer

  • Ineens kregen we een melding dat er bosuiltjes onder een boom in de tuin zaten

    23-04-2024 15:06 via gelderlander.nl

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (2)

    Het broedseizoen is in volle gang. Boer gaat met zijn uilenbaas op pad om kasten te inspecteren en uilen te ringen. Bosuilen beginnen in februari te broeden en verlaten al na vier weken hun nest. Ze oefenen met vliegen, van tak naar tak, vandaar de naam ‘takkeling’.

    Lees meer

  • Energiebedrijf waarschuwt om goed na te denken over vaste contracten: ‘Afkoopsom kan enorm duur zijn’

    23-04-2024 15:00 via gelderlander.nl

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (3)

    Consumenten en bedrijven moeten goed nadenken voordat ze een contract tekenen met energiebedrijven, waarschuwen energieleveranciers. De tijd dat je tussentijds heel makkelijk kon overstappen naar een andere aanbieder, is namelijk voorbij. Klanten die nu van hun vaste contract af willen, moeten soms torenhoge boetes betalen. ‘Het is serieuze business.’

    Lees meer

  • Richard Groenendijk pakt hoofdrol bij terugkeer musical Hairspray

    23-04-2024 14:56 via gelderlander.nl

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (4)

    De musical Hairspray keert volgend jaar oktober terug in de Nederlandse theaters. Voor de grote rol van Edna Turnblad is cabaretier Richard Groenendijk gecast, die daarmee gelijk ook viert dat hij dertig jaar in het vak zit. Dat maakte theaterproducent De Graaf & Cornelissen Entertainment dinsdag bekend.

    Lees meer

  • Advertentie

  • Afperser eist 50.000 euro van autobedrijf, maakt filmpje van brandstichting en dreigt: ‘Ik heb niets te verliezen’

    23-04-2024 14:51 via gelderlander.nl

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (5)

    Een autobedrijf ontvangt een alarmerend WhatsAppbericht: als er niet snel 50.000 euro wordt overgemaakt, gaat de boel in de fik. Op een begeleidend filmpje is te zien hoe iemand met een bivakmuts op brandstof bij het bedrijf sprenkelt en aansteekt.

    Lees meer

  • Brand in de brandweerkazerne: alerte voorbijgangers waarschuwen brandweerlieden

    23-04-2024 14:45 via gelderlander.nl

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (6)

    Brand bij de brandweer. Het bleek dinsdagmiddag echt waar. Voorbijgangers zagen dat er brand was op het dak van de brandweerkazerne aan de Kasteelsestraat in Overasselt. Zij waarschuwden direct de brandweerlieden die aanwezig waren.

    Lees meer

  • Jurre Geluk neemt rol van Paul de Leeuw over in Niet klein te krijgen

    23-04-2024 14:31 via gelderlander.nl

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (7)

    Jurre Geluk (31) neemt het stokje over van Paul de Leeuw in Niet klein te krijgen. Dat bevestigt BNNVara desgevraagd aan deze site. In het tv-programma worden kinderen met een levensbedreigende ziekte en hun families gevolgd in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. In het eerste seizoen ontving De Leeuw en het programma veel lof.

    Lees meer

  • Dit is het programma van de feestjes en festivals tijdens Koningsdag 2024 in Arnhem

    23-04-2024 14:30 via gelderlander.nl

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (8)

    Arnhem staat zaterdag 27 april in het teken van Koningsdag. De dag is één groot feest met lallende mensenmassa’s, vrijmarkten, (oud-Hollandse) spelletjes, oranje outfits en festivals. Benieuwd welke artiesten optreden en welke feesten je bezoekt? Bekijk hier het programma van Koningsdag 2024 in Arnhem.

    Lees meer

  • Advertentie

  • Olympische Spelen 2024 | Deze sporters uit Nederland zijn zeker van kwalificatie en het TeamNL-programma

    23-04-2024 14:18 via gelderlander.nl

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (9)

    Op vrijdagavond 26 juli worden in Parijs de 30ste Olympische Zomerspelen geopend. Ruim 10.000 sporters strijden tot en met zondag 11 augustus in 32 sporten om het goud, zilver en brons. Nieuw op het olympische programma is breakdance. Bekijk hier welke Nederlandse sporters zich officieel hebben gekwalificeerd en check het (Nederlandse) programma per dag.

    Lees meer

  • Tweetal breekt in bij restaurant en gaat ervandoor met flinke buit: politie zoekt getuigen

    23-04-2024 14:16 via gelderlander.nl

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (10)

    De politie is op zoek naar twee mannen die begin dit jaar bij een restaurant aan de Bennekomseweg in Renkum hebben ingebroken. Ze gingen er met een flink geldbedrag vandoor.

    Lees meer

  • Robin van Persie dicht bij eerste trainersklus in eredivisie: Heerenveen nadert akkoord met oud-spits

    23-04-2024 14:00 via gelderlander.nl

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (11)

    Heerenveen heeft goede hoop dat het Robin van Persie op korte termijn kan presenteren als nieuwe hoofdtrainer. De clubleiding van de Friezen en de 40-jarige topscorer aller tijden van Oranje hebben er inmiddels meerdere gesprekken met elkaar op zitten en de wens van beide partijen is om spoedig tot een akkoord te komen.

    Lees meer

  • Haal het coronawoordenboek maar weer tevoorschijn: met de mazelen keren ook het OMT en R-getal terug

    23-04-2024 14:00 via gelderlander.nl

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (12)

    Hoge R-getallen, een OMT dat advies geeft, Jaap van Dissel en bron- en contactonderzoek. Wie het RIVM over de aanstaande mazelengolf hoort praten, krijgt spontaan een flashback naar de coronapandemie. Tijd om ons geheugen op te frissen.

    Lees meer

  • Mijn bloeddruk schoot omhoog van een stel vernielzuchtige klusnitwits in dit tv-programma

    23-04-2024 13:32 via gelderlander.nl

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (13)

    Net 5 geeft in Het Blok een stel vernielzuchtige klusnitwits de beschikking over een schitterend Amsterdams appartement vol jaloersmakend glas-in-lood. En wat deden die eikels de eerste avond? Ze kon wel janken, schrijft Angela de Jong.

    Lees meer

  • Kensington Palace deelt foto jarige prins Louis (6), gemaakt door zijn moeder

    23-04-2024 13:32 via gelderlander.nl

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (14)

    Het is feest in het huis van de Britse prins William dinsdag. Prins Louis blaast zes kaarsjes uit. Hij werd voor de gelegenheid vastgelegd door zijn moeder, prinses Catherine.

    Lees meer

  • Het was gewoonweg misdadig wat er maandagavond gebeurde in de kluswedstrijd Het Blok

    23-04-2024 13:32 via gelderlander.nl

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (15)

    Net 5 geeft in Het Blok een stel vernielzuchtige klusnitwits de beschikking over een schitterend Amsterdams appartement vol jaloersmakend glas-in-lood. En wat deden die eikels de eerste avond? Ze kon wel janken, schrijft Angela de Jong.

    Lees meer

  • In Gelderland loop je ‘grote kans’ op een tekenbeet: ‘Let op in de tuin, maar ook als je je kat aait’

    23-04-2024 13:31 via gelderlander.nl

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (16)

    In Drenthe, Flevoland en Gelderland - in die volgorde - loop je de grootste kans op een tekenbeet, Dat heeft de site tekenradar.nl uitgerekend. Teken slaan vooral toe als je lekker aan het wandelen of tuinieren bent, maar vlak ook de rol van je hond of kat niet uit.

    Lees meer

  • In Flevoland en Gelderland loop je ‘grote kans’ op tekenbeet: ‘Let op in de tuin, maar ook als je kat aait’

    23-04-2024 13:31 via gelderlander.nl

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (17)

    In Drenthe, Flevoland en Gelderland - in die volgorde - loop je de grootste kans op een tekenbeet, Dat heeft de site tekenradar.nl uitgerekend. Teken slaan vooral toe als je lekker aan het wandelen of tuinieren bent, maar vlak ook de rol van je hond of kat niet uit.

    Lees meer

  • Geheime dienst: ‘Dreigingen tegen Nederland steeds grimmiger, grijze zone tussen oorlog en vrede’

    23-04-2024 13:29 via gelderlander.nl

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (18)

    Twee grote oorlogen, tal van terroristische aanslagplannen, dagelijkse cyberaanvallen, artificiële intelligentie (AI) en binnenlandse polarisatie. Inlichtingendienst AIVD schetst in zijn jaarverslag over 2023 een duister beeld van de gevaren die voor Nederland op de loer liggen. ‘De situatie is mede zo onzeker omdat de machtsbalans die er in de wereld lang was, uit evenwicht is geraakt’, schrijft de geheime dienst.

    Lees meer

  • Politie kreeg vorig jaar flink meer meldingen van discriminatie, COC noemt cijfers ‘schrikbarend’

    23-04-2024 13:23 via gelderlander.nl

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (19)

    De politie heeft vorig jaar 8990 meldingen van discriminatie binnengekregen, een derde meer dan in 2022. Dat staat in een rapport dat het kabinet dinsdag naar de Tweede Kamer heeft gestuurd. Bijna de helft van de meldingen gaat over herkomst, 28 procent seksuele gerichtheid en 10 procent antisemitisme. Ook heeft het Openbaar Ministerie meer discriminatiezaken in behandeling genomen.

    Lees meer

  • Huurders opgelet: zo weet je of je te veel huur betaalt en of je recht hebt op verlaging

    23-04-2024 13:05 via gelderlander.nl

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (20)

    Honderdduizenden huurwoningen worden mogelijk in prijs verlaagd. Deze week debatteert de Tweede Kamer over een nieuwe wet die huurders moet beschermen. Het lijkt erop dat deze wet wordt aangenomen. Maar wie zich alvast rijk rekent en meteen een lagere huur verwacht, komt bedrogen uit. Hoe weet je of je te veel huur betaalt? En wanneer kom je in aanmerking voor huurverlaging? Matthijs ten Broeke van de Woonbond legt het uit.

    Lees meer

  • Botsing met twee auto’s in Dodewaard, één gewonde

    23-04-2024 12:51 via gelderlander.nl

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (21)

    Bij een ongeval tussen twee auto’s in Dodewaard is dinsdagmiddag een persoon gewond geraakt. Deze bestuurder is door ambulancepersoneel behandeld aan de verwondingen.

    Lees meer

  • Wordt PSV donderdag al kampioen? Dit is het eredivisie-programma van speelronde 31

    23-04-2024 12:36 via gelderlander.nl

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (22)

    Een kampioensfeestje op het veld zit er voor PSV nog niet in deze week. Maar de ploeg van trainer Peter Bosz kan donderdag, als het uit speelt tegen Heerenveen, wel al de landstitel in de wacht slepen. Als Feyenoord een handje helpt tenminste. Dit is het programma van speelronde 31.

    Lees meer

  • 23-04-2024 12:29 via gelderlander.nl

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (23)

    Het was echt toevallig dat ze naast Bram ging zitten op dat terras, verzekert ze. Esra Dekker (22) meldde zich aan voor Joy bij het televisieprogramma B&B Vol Liefde, maar dat liep op niets uit. Na de opnames vond de Arnhemse alsnog de liefde bij B&B-eigenaar Bram Eijgenhuijsen (30). Ze pakte haar biezen en woont nu samen met hem op zijn zelfvoorzienende boerderij in Zweden. ,,Ik heb nu nog maar twee buren.”

    Lees meer

  • 23-04-2024 12:29 via gelderlander.nl

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (24)

    Het was echt toevallig dat ze naast Bram ging zitten op dat terras, verzekert ze. Esra Dekker (22) meldde zich aan voor Joy bij het televisieprogramma B&B Vol Liefde, maar dat liep op niets uit. Na de opnames vond de Arnhemse alsnog de liefde bij B&B-eigenaar Bram Eijgenhuijsen (30). Ze pakte haar biezen en woont nu samen met hem op zijn zelfvoorzienende boerderij in Zweden. ,,Ik heb nu nog maar twee buren.”

    Lees meer

  • Nederlandse radiodj's worstelen met opmars AI in muziek: ‘Kwalijk dat stem van Stef Bos wordt gestolen’

    23-04-2024 12:13 via gelderlander.nl

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (25)

    Nederlandse radiodj’s worstelen met de razendsnelle opmars van kunstmatige intelligentie (AI) in muziek. Uit onderzoek van het AD blijkt dat de stemmen van Nederlandse artiesten en bands en de door hun bedachte melodieën zonder toestemming worden gestolen en aangeboden door amateurcomponisten.

    Lees meer

  • Nederlandse radio-dj's worstelen met opmars AI in muziek: ‘Kwalijk dat stem van Stef Bos wordt gestolen’

    23-04-2024 12:13 via gelderlander.nl

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (26)

    Nederlandse radio-dj’s worstelen met de razendsnelle opmars van kunstmatige intelligentie (AI) in muziek. Uit onderzoek van het AD blijkt dat de stemmen van Nederlandse artiesten en bands en de door hun bedachte melodieën zonder toestemming worden gestolen en aangeboden door amateurcomponisten.

    Lees meer

  • Zo zagen de overstromingen in Dubai eruit vanuit de ruimte

    23-04-2024 11:51 via gelderlander.nl

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (27)

    Ongewone hevige regenval zette vorige week delen van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) onder water. Er viel op één dag evenveel regen als normaal gesproken in een heel jaar valt in het doorgaans droge land.

    Lees meer

  • Nasa toont voor- en nabeelden van zwaarste overstromingen ooit in Dubai

    23-04-2024 11:51 via gelderlander.nl

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (28)

    Ongewone hevige regenval zette vorige week delen van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) onder water. Er viel op één dag evenveel regen als normaal gesproken in een heel jaar valt in het doorgaans droge land.

    Lees meer

  • Bekerwinst van NEC zou te veel zijn geweest, bijna obsceen en ongepast; volksfeest versus grafstemming

    23-04-2024 11:39 via gelderlander.nl

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (29)

    Toen ik zondagavond de televisie aanzette om de slotminuten van de bekerfinale te bekijken, betrapte ik mezelf erop dat ik toch wel heel erg opgelucht was dat Feyenoord de beker won. Of beter: dat NEC de beker niet won.

    Lees meer

  • Wat zijn jouw tips voor een geslaagde verkoop op de vrijmarkt?

    23-04-2024 11:33 via gelderlander.nl

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (30)

    Voor de een is het de ideale manier om van allerlei zooi af te komen, de ander hoopt een serieus zakcentje binnen te halen met Koningsdag. Maar ja, hoe verkoop je je spullen nu het beste op de vrijmarkt? Leg je je spullen beter op een tafel of op een kleedje? Moet je alle items vooraf prijzen of juist niet? Helpt het om jouw waar luid aan te prijzen bij voorbijgangers? Wat zijn overtuigende onderhandelingstechnieken?

    Lees meer

  • Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Moshe Kshlerin

    Last Updated:

    Views: 5787

    Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

    Reviews: 88% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Moshe Kshlerin

    Birthday: 1994-01-25

    Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

    Phone: +2424755286529

    Job: District Education Designer

    Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

    Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.